0515 42 95 06 op werkdagen van 08.30-17.30 uur

textielstra.nl heeft de vele uitdagingen die een vereniging, bedrijf of organisatie tegenkomt op het gebied van de kleding (en bijbehorende zaken) ondergebracht in een uitgekiend ‘full-service ontzorging model’. Dit full-service ontzorging model zorgt ervoor dat alle problemen op het gebied van de (team)sport- of bedrijfskleding voortaan tot het verleden toebehoren. Lees hieronder verder om er stapsgewijs achter te komen wat dit model precies inhoudt voor verenigingen.

textielstranl_fullservice_concept_mobiel

Wat is uw situatie? (stap 1)

Elke aanvraag is weer anders en daarom is het belangrijk om uw behoefte/situatie zo goed als mogelijk in kaart te brengen. Wij maken graag een persoonlijke afspraak met u om het een en ander door te nemen. Dit kan bij u op locatie of bij ons op kantoor. (ook buiten kantooruren).

Op zoek naar (team)sportkleding,
accessoires of materialen?

Vraag onze gratis catalogi aan!

catalogi aanvragen

Ontwerpen en samenstellen (stap 2)

Wanneer het duidelijk(er) is geworden wat uw situatie c.q. die van uw vereniging is, en wat u voor ogen heeft, dan kunnen we door naar stap 2; het ontwerpen en samenstellen van uw product(lijn). textielstra.nl beschikt over een eigen grafische afdeling, die uw wensen gemakkelijk in een digitaal beeld kan omzetten en uw idee dus snel kan visualiseren. Moet er toch nog even een logo op een andere plek gezet worden? Of toch nog even een andere kleur bekijken? We kunnen snel schakelen en passen uw ontwerp en product(lijn) kosteloos aan totdat u 100% tevreden bent. Overigens, het is niet perse noodzakelijk dat u bij ons als vaste partner aangesloten bent om van de diensten van de grafische afdeling en andere onderdelen van textielstra.nl gebruik te kunnen maken. textielstra.nl doet namelijk meer dan alleen het ontwerpen en leveren van kleding en accessoires. Ook indien u een ontwerp voor iets geheel anders nodig heeft, kunt u contact met ons opnemen en vragen naar de mogelijkheden. Interne drukkerij Voor het weekend nog snel even een tenue, wedstrijdbal of doelnet aanschaffen? textielstra.nl voorziet alle kleding, accessoires en materialen zelf van de eventueel benodigde opdrukken. Tevens hebben wij veel artikelen gewoon op voorraad liggen en kunnen we dus snelle levertijden garanderen. Ons magazijnteam denkt graag met u mee om ervoor te zorgen dat uw bestelling op het juiste moment op de juiste plaats afgeleverd wordt.

Een gratis professionele clubwebshop (stap 3)

Bij stap 3 is het inmiddels helemaal duidelijk hoe u het een en ander geregeld wilt hebben en welke ontwerpen/producten er voor u van toepassing zijn. Alle kleding- en bijbehorende zaken perfect geregeld, zoals het zou moeten zijn. Wanneer u dit wenst, kan textielstra.nl uw productlijn kosteloos vertalen naar een custom made clubwebshop. Deze webshop, welke volledig wordt opgemaakt in uw vereniging huisstijl, is voorzien van de laatste snufjes op webshop gebied. Daarbij kent de webshop voor zowel de bestuurder/materiaalbeheerder als voor de leden veel gebruiksgemak. Zo biedt de webshop de mogelijkheid om verschil tussen bestuursleden en leden aan te brengen, waarbij ook een differentiatie in assortiment en voorwaarden kan worden toegepast. Verder kan de materiaalbeheerder c.q. kunnen de beheerders van de webshop, wanneer er wordt ingelogd, meteen zien, wat er allemaal besteld is/wordt. Daarnaast kent de webshop nog vele andere mogelijkheden die speciaal zijn toegespitst op het verenigingsleven. Hoe die worden ingesteld, wordt geheel door u bepaald. Het afhandelen van de orders, het beantwoorden van eventuele vragen, de klachtenafhandeling, alles wordt voor u uit handen genomen. Kortom; geen onnodige communicatie en rompslomp meer en financieel resultaat voor de club! Uiteraard spreekt het voor zich, dat textielstra.nl zeer zorgvuldig met alle gegevens omspringt en de privacy van u en uw leden volledig waarborgt.

Clubwebshop voor leden

 • Clubkleding per stuk met logo te bestellen
 • Naampdruk en (rug)nummer direct gemakkelijk meebestellen
 • Commissiebedrag over elke bestelling direct naar de vereniging
 • Binnen 5-9 werkdagen thuis afgeleverd
 • Gemakkelijk betalen via Ideal
 • Slechts €3,95 verzendkosten per bestelling

Clubwebshop voor bestuursleden

 • Standaard bestuurskorting wanneer ingelogd
 • Meerdere inlogaccounts mogelijk
 • Gedeelde orderhistorie
 • Inzien wat er in de webshop gebeurt en hoe hoog het commissiebedrag al is
 • Meer artikelen beschikbaar in vergelijking met een ‘normaal lid’
 • Op factuur bestellen

Ondersteunende activiteiten (stap 4)

Eenmaal online met uw clubwebshop? Als partner van textielstra.nl ondersteunen wij u gratis met het promoten van uw clublijn door middel van passende aanbiedingen en verkoopacties. Ons gehele team staat voor u klaar. U vraagt, wij draaien. Hieronder enkele voorbeelden:

Promotionele acties De wisselwerking met de leden is een belangrijke pijler voor het slagen van uw webshop. Door het uitgeven van kortingscodes, winacties e.d. en door middel van bijvoorbeeld flyers, banners en reclameborden, die u gratis worden aangeboden, wordt de aandacht van uw leden op de webshop gevestigd. De leden weten dan waar de clublijn verkrijgbaar is en zullen hier hun benodigdheden gaan bestellen. Daardoor genereert uw vereniging meer inkomsten uit de kleding (commissie) en gaat tegelijkertijd de uniformiteit binnen uw vereniging omhoog.   Kantineverkoop textielstra.nl stimuleert het om naast de verkoop via de webshop ook in de kantine te gaan verkopen. Op deze manier is er namelijk voor de vereniging nog meer financieel resultaat te behalen. Uiteraard ondersteunen wij u met alle plezier met bestelformulieren, passeries en andere benodigdheden. Tevens leggen wij u graag uit hoe wij denken dat u dit het beste kunt aanpakken.

Ondersteuning potentiële nieuwe sponsoren Waar men vroeger een sponsor wist binnen te halen door middel van een klap op de schouder en de tekst; ‘kan jij ook niet eens even wat sponsoren!?’, gaat dit nu heel anders. Sponsoren verwachten meer en zullen eerder geneigd zijn iets te steunen, wanneer het goed gebracht wordt. textielstra.nl ondersteunt u graag door middel van gratis verkooptrainingen en/of door het opmaken van een gratis moodboard. Hiermee krijgt uw vereniging de beschikking over een goede presentatie en dit werkt, zo heeft de ervaring geleerd, meestal veel beter. visual_ondersteunendeactiv

 • Is ons full-service model mogelijk iets voor u?

  Laat het ons weten!
  We komen graag vrijblijvend langs voor een presentatie.

Top